Carattia crème®

De revolutionaire anti-rimpel crème!


Intensieve regeneratie, voeding en hydratatie!

Carattia product crème

Carattia crème – Rimpelcrème met gouddeeltjes

Beoordeling:Carattia krem opinie

198 EUR  99 EUR 

Een anti-rimpelcrème die zowel diepe als gezichtsrimpels verwijdert. Carattia Cream maakt onze huid ook steviger. Door Carattia Cream te gebruiken verbetert de conditie van onze huid aanzienlijk.

Einde promotie voor:

Alleen 16 stukken!

Carattia crème onder rembours

Hoe werkt Carattia Cream?

Carattia toepassing van crème

Carattia Cream heeft een anti-rimpel effect. Het helpt het natuurlijke vermogen van de huid om collageen te produceren te herstellen, waardoor de huid wordt verjongd. De crème stimuleert alle huidcellen om collageen te produceren. Hierdoor wordt de huid verjongd en verdwijnen rimpels, verkleuringen en donkere kringen onder de ogen.

Met Carattia crème kunt u:

de stevigheid van de huid te verbeteren

vlekken en verkleuringen verwijderen

bevrijd jezelf van donkere kringen en wallen onder de ogen

de huid verhelderen

gezichtsrimpels verwijderen

diepe rimpels wegwerken

de huid hydrateren 

Carattia roomeffect

Samenstelling van de Carattia-crème

24 karaats goud

Het dringt effectief door in de huid. Stimuleert celvernieuwingsprocessen. Hierdoor kunnen beschadigde en verzwakte collageenvezels regenereren. Vermindert ontstekingen en allergische reacties.

Amandelolie

Het heeft een sterk anti-rimpel effect. Vermindert het ontstaan van rimpels bij de neus en de lippen. Bevat veel voedingsstoffen. Wordt gebruikt bij een droge, vochtarme huid, psoriasis en eczeem.

Shea boter

Het beschermt de huid tegen UV-straling, wind en vorst. Zorgt voor een jeugdige uitstraling van de huid. Elimineert ontstekingen en vermindert acne.

Alatonine

Het heeft een kalmerend effect. Regenereert de huid. Wordt gebruikt bij een gebarsten, droge en beschadigde huid. Stimuleert de celdeling, waardoor de conditie van de huid zichtbaar verbetert.

Jojoba-olie

Regelt de hoeveelheid talgafscheiding. Daarom is het ideaal voor de verzorging van de acnegevoelige huid. Voorkomt vochtverlies en stimuleert de regeneratie van de huid, dankzij de vitamine F in de formule.

Squalaan

Het fungeert als een beschermende laag voor de huid. Het biedt ook bescherming tegen waterverlies. Het is kleurloos en geurloos. Het zit in de natuurlijke talg van de huid.

Renovatiecomplex

Het heeft een verzachtend effect op de vasculaire huid. Vermindert roodheid. Hydrateert intens en smeert en maakt de huid glad. Het wordt gevormd door caprylzuur en teprenone.

Olijfolie

Het heeft antioxiderende eigenschappen. Dit vertraagt het verouderingsproces van de huid. Wordt gebruikt om hyperpigmentatie, rimpels en een ernstig droge huid te behandelen.

Vitamine E

Een antioxidant die beschermt tegen schade door vrije radicalen. Vertraagt het huidverouderingsproces. Regenereert en voedt de huid. Wordt gebruikt bij de verzorging van de gevoelige huid.

Voordelen van het gebruik van Carattia crème

geen diepe rimpels

afwezigheid van gezichtsrimpels

verbetering van de stevigheid van de huid

huidverheldering

verwijdering van vlekken en verkleuringen

verdwijnen van donkere kringen en wallen onder de ogen

natuurlijke samenstelling

de huid wordt gehydrateerd

De doeltreffendheid van Carattia Cream is te danken aan de natuurlijke samenstelling. De vakkundig geselecteerde ingrediënten zijn veilig in gebruik en zorgen ervoor dat de crème goed werkt. Bovendien zorgen ze voor duidelijke behandelingseffecten.

Carattia Cream is gecontra-indiceerd bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen van de crème. Bijwerkingen daarentegen zijn meestal uitgesloten dankzij de natuurlijke samenstelling van het product. Maar omdat iedereen anders is, is het raadzaam de bijsluiter te lezen.

Effecten van Carattia Cream

smile geen donkere kringen of wallen onder de ogen

smile verwijdering van diepe rimpels

smile verwijdering van vlekken en verkleuringen

smile sluiten van mimische rimpels

smile gehydrateerde huid

smile huidverheldering

smile verbetering van de stevigheid van de huid

Carattia crème-actie

CARATTIA CREAM

KLAAR VOOR JE MAKE-OVER?

U kunt zich voorstellen dat zo’n verleidelijk aanbod om financiële redenen niet eeuwig kan duren, dus u moet zich haasten!

Koop rechtstreeks van de fabrikant.

Einde promotie voor:
Carattia deskundige crème

KENZO SAKURA
COSMETOLOGIST

Mijn naam is Kenzo Sakura. Ik werk bij het Instituut voor Biologie in Tokio. Ik heb een formule gecreëerd voor effectieve lifting. Hierdoor zijn 312.000 vrouwelijke vrijwilligers voorgoed verlost van rimpels, littekens, verkleuringen, donkere kringen en wallen onder de ogen en spataderen. Ik beveel Carattia Cream aan iedereen aan die zijn huid er jong, glad en gehydrateerd uit wil laten zien.

Kenzo Sakura

Carattia crème beoordelingen

Carattia cream mening 1

“IK BEN VOOR”

Carattia Cream heeft wonderen verricht. Mijn huid was er slecht aan toe. Ik vertelde mijn nicht over mijn probleem en zij raadde mij aan de Carattia Crème behandeling te proberen. Op haar aandringen heb ik het product toegepast en ik ben zeer onder de indruk van de resultaten. Binnen 3 weken zijn de rimpels volledig verdwenen. Ik raad het iedereen aan!

Ik gebruik het nu 1 maand.
Marie-Anne, 46 ans, Aulnay-sous-Bois
Carattia cream advies 4

“MY SHOOT”

Enige tijd na mijn scheiding wilde ik iemand nieuw ontmoeten. Daarom besloot ik een selfie te nemen. Een vriend raadde me Carattia Cream aan. Ik besloot het te proberen. Binnen 21 dagen was mijn huid gladder geworden en zag er jonger uit. Dankzij het effect van de crème herken ik mezelf niet meer in de spiegel, wat geweldig is!

Ik gebruik het al 3 maanden.
Christelle, 56 ans, Cergy-Pontoise
Carattia cream mening 2

“Ik geef 10/11!”

Buren bleven praten over Carattia Cream en haar eigenschappen. Ik besloot het product te kopen en zelf te testen. Mijn huid is glad geworden. Er is geen spoor meer van de groef tussen mijn wenkbrauwen en de rimpels rond mijn ogen en mond. Ik raad het iedereen van harte aan!
Ik gebruik het al 2 maanden.
Dorothée, 76 ans, Béziers
Carattia cream advies 5

“DE TECHNOLOGIE VAN DIT LAND”

Mijn huid was gevoelig. Telkens als ik een voor mij ongeschikt cosmeticum gebruikte, werd mijn huid rood. Ik gebruikte Carattia crème om acne littekens te verwijderen. Tot mijn verbazing veroorzaakte de crème geen enkele allergische reactie. Na minder dan een maand had ik geen enkel litteken meer.

Ik gebruik het al een maand.
Delphine, 35 ans, Brest

Carattia cream advies 3

“IMMEDIATE”

Ik heb besloten voor mezelf te zorgen. Ik heb veel producten getest, maar ze hielpen niet. Uiteindelijk vond ik Carattia Cream en besloot het te proberen. Ik ben blij met de resultaten. Mijn huid is glad geworden en de rimpels zijn verdwenen. Ik raad het aan!

Ik gebruik het al 5 maanden.
Françoise, 73 ans, Sète
Carratia crème veiligheid

Alle transacties zijn 100% beschermd door een beveiligd SSL-certificaat. De veiligheid van de transactie wordt gegarandeerd door een betalingsgateway die een veilige overdracht garandeert. U kunt ook gebruik maken van beveiligde rembourszendingen.

Carratia crème gratis levering

Krijg gratis verzending als je in onze winkel winkelt!
Vooruitbetaling of onder rembours? Geen probleem voor ons!

Carratia room tevredenheid

Onze crèmes zijn onderworpen aan strikte goedkeuringsprocedures voor de verkoop. Dit garandeert de beste toepassingsresultaten. Tevredenheid gegarandeerd!

Carattia crème is een preparaat in de vorm van een crème. De crème moet tweemaal per dag worden aangebracht, ‘s morgens en ‘s avonds door het in het gezicht te wrijven.

Een gecertificeerd en effectief product voor rimpels.

Carattia product crème

CaraTtia crème

SPECIALE AANBIEDING  CaraTtia crème -Crème anti-rides

Het volgende blijft te koop 16 stukken!

Het gepresenteerde aanbod dient uitsluitend ter informatie. De materialen in het aanbod zijn eigendom van de distributeur die de producten verkoopt. medicaltri.com is een portaal gewijd aan een gezonde levensstijl en gezondheid. Wij stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat de recensies zo feitelijk mogelijk correct zijn, maar de beslissing om te behandelen behoort toe aan de arts. De website is educatief van aard en vormt of vervangt geen medisch advies. De redactie en de uitgever van de website dragen geen verantwoordelijkheid die voortvloeit uit het gebruik van de informatie op de pagina’s van de website, die geen therapeutische activiteit uitoefent die bestaat uit het verlenen van gezondheidsdiensten in de zin van artikel 3, lid 1, van de wet op de medische activiteit.
Links met de mogelijkheid tot aankoop brengen u rechtstreeks naar de distributeur/fabrikant die de volledige verantwoordelijkheid draagt voor de verkochte goederen en de informatie op zijn website.